Tag mig sammen !

Man skal da slet ikke gøre sig den ulejlighed at arrangere desserten så den fremstår lidt lækker!

Nåm, det smagte himmelsk, både den sunde mad inden og den efterfølgende marcipan med choko..

Det jul, det sul, det fårking hyggeligt- eller noget!

Bodil?

Hvad fanden er det for et latterligt navn at døbe den begivenhed som endelig kan få os på verdenskortet?

Seriøst, hvis den vind endelig skal ha et navn, så lad os da kalde den Margrethe eller Ingrid, ik at jeg synes det er verdens flotteste navne, men de er i det mindste royale, det smager sgu da lidt af noget man vil være sig bekendt.

Nå men den vin drikker jo heller ikke sig selv, og nu ér jeg lige som kommet ud med dagens sure udbrud..

Pas på jer- så ses vi, på den anden side !

Glædelig julemåned

Og velkommen til 1. julekalenderåbningsdag :0

Mine unger fortalte mig for længe siden, at de havde noget de ville dele med mig- om et par måneder. Mit ansigtsudtryk fortalte åbenbart hvad jeg tænkte, for purken sagde i samme åndedrag, Nej mutter, der er ik nogen der er gravid her…
Hmm, anede ik hvad faen det så ku være de talte om, tiden gik og undrede mig godt nok over at intet skete. Lige indtil en dag for et par uger siden, da de pludselig kom med en kurv fuld af fint indpakket gaver- til MIG <3 Har kigget på den skide kurv lige siden og bare ventet på at jeg ku få lov at lade mine små tykke fingre rive i papiret. Det kunne jeg så idag, med det resultat, at jeg nu sidder og tænker hvordan arbejdsdage kan blive hurtigt overstået, har seriøst ik tid til det med arbejde før sidste linie er læst :)

Tak mine allervigtigste i livet, elsker jer ikke mere eller mindre, elsker jeg over alt det andet der findes <3 <3

Der er så meget …..

… nogle ikke forstår, eller er det bare mig?

Måske er det bare fordi jeg er uvidende, men forstår ik hvorfor man skal ha hjerter placeret i den tissende kone?

Jeg har prøvet dem, kunne ingen forskel mærke, og syntes egentlig heller ik der osede af mere kærlighed end vanligvis!!!

tiderne skifter…

Sådan er det vidst med det meste, morgenmad blev usexet da brunchen kom til, lige indtil Anden kom til og splittede det billede i stumper og stykker- og vel nok helt berettiget.

Nå men tilbage til det indlægget egentlig skulle handle om…

Var sammen med en af mine mangeårige veninder idag, og som altid bliver det meget klart, at vi er prinsesser af rang- men med et touch af stodder lige inde under overfladen. Vi gider ikke så meget pis, vælger hvilke kampe vi gider kæmpe og lader resten glide af som vand på et skråtag. Vi har revolutioneret sammen i den pædagogiske praksis, vi har grint og grædt og delt alt det midt imellem igennem lange samtaler og masser af skrevne ord.

Idag kom vi, bla, til at tale om dengang hvor kabler var noget man trak hen over gulvet og blot tapede fast til gulvet med gaffa, det var nu nemmere end at skulle vente på man har penge nok til at invitere “kabeltrimmeren” indenfor på kontoret.

Til gengæld har tiden udvidet repertoiret af mænd vi helt ublu kan tillade os at flirte med og blinke til, vi kan idag kigge både op og ned… som hun sagde, det da ik så skidt endda!

Jeg elsker hendes venskab, elsker at vi altid ved vi ér- også i de perioder hvor tiden løber fra os og samværet begrænses. Som med mine andre tætte og uundværlige veninder, så kan hun noget helt særligt, hun ved det godt og sådan skal det forblive- altid.

Tiden går sin gang og lader os om at følge med, det gør vi så- lader tiden gå, og nakker grådigt af de goder vi tildeles undervejs…

Valgdag

Bureaukratiet taler igen- og jeg elsker det. Det er fantastisk at vi bliver spurt og hørt, at vi bliver en aktiv del af det her store system der sættes igang hver eneste gang det er tid til udskiftning på posterne. Jeg kan godt lide debatterne, oplysningskampagnerne, politikerne der fanger os ind på gaderne, alle de frivillige der kravler rundt og sætter plakater op, jeg kan godt lide at tage stilling.

Denne gang må jeg dog sige, at forvirringen aldrig har været større, for hvad mener de der politikere egentlig, hvad ligger bag deres budskaber- som så os er pis svære at finde, hvad betyder det for mig når én plakat kører afsted med mottoet “København er min by“- mener, København er også min by men det skaber li som ik forandringer i sig selv, eller? Jeg har aldrig stalket nettet så meget som ved dette kommunevalg, jeg er ikke imponeret- mildt sagt. Aldrig har jeg åbnet så mange sider for at finde ind til mere og andet end noget ala “xxx er 37, far til 4 og så bruger han en del af fritiden på at spille badminton”. Undskyld, men intet kunne rage mig mindre, jeg savner li som at vi hæver niveauet en kende, hvad er det i gerne vil, hvordan vil i nå dertil og hvad kommer det til at betyde for den enkelte borger.

Nå, men jeg er heldigvis så tilpas gammel, at jeg har haft masser af år til at studere det her politik noget. Ikke at jeg ved særligt meget, men dog nok til at jeg kan gå roligt forbi de intetsigende plakater og sætte mit kryds dér hvor min intuition siger mig der er mest at hente.

Værre står det til for de unge- som ikke synes politik taler rigtig til dem, de kan nærmest ik undgå at falde i “test dit politiske ståsted” på nettet- unuanceret og forvirringsskabende når resultatet peger i alle retninger. Hvornår mon nogen finder på at sætte bureaukrati på skoleskemaet som et fast fag? Det ville alligevel klæde den danske folkeskole at klæde børn på til at tage ansvar for det helt særlige og helt fantastiske system vi stadig har i Danmark.

Og nu til X´et, hvor sættes det denne gang?

Fortsæt´telser

Hvad sker der lige for den overskrift? Ser ganske forkert ud, men hvorn faen er det lige man bøjer det dersens fortsæt?

et fortsæt
fortsættet
flere fortsæt
alle fortsættene
Og så den svære, fortsættelser???

Nå, men nu står det der- og blir der.

Jeg laver aldrig rigtig de der fortsæt til nytår, jeg er som oftest i en tilstand hvor jeg kommer til at sige og gøre dumme ting- og selv synes det er topsmart, indtil den fårking første januar, der får jeg eddertravlt med at rulle gardinerne for og øve mig på forklaringer som lyder realistiske…

Det hindrer mig dog ikke i at lave nogle “vi lover at gøre” aftaler, senest med en veninde. Sidste vinter fandt vi ud af, at vi var pis dårlige til at flirte, vi kunne det ik og opdagede nærmest heller ik når nogen flirtede med os. Big mistake, aftalen blev derfor, at i år sku være flirteår, og det blev det…
Jeg har øvet mig så meget, at jeg nærmest har kigget alle i øjnene, smilet anerkendende til hvem som helst der så meget som gav antydning af at kigge på mig- og nærmest allesteder. Haha, det har været sjovt, det har givet mange og sjove oplevelser og det har givet anledning til bekendtskaber jeg ikke tidligere havde set for mig som mulige. Så, vellykket eksperiment, og nu var det så tid til at indgå endnu en aftale med selv samme veninde.

Vi var forleden i Tisvilde, på stranden og gå og hygge og drikke varm kaffe og sludre om hvad som helst. Der var vind og store bølger, farligt og indbydende på samme tid- var vi enige om. Og så var det at vi kom til at tale om, at det ku være så grænseoverskridende at springe i havets bølger på en af de ikke sommerlige dage. Det blev altså det vi skulle, helt blanke, løbe ud i bølgerne og lade det kolde vand omsvøbe os.
Om de andre på stranden synes om ideen er vi ubekendte med, forhåbentligt synes de bare det er lidt sjovt og får sig et grin over to meget voksne qvinders lidt sindssyge indslag i livet.

!!

Han fik så lige en sviner med på vejen af den kære Thomas Treo. Jeg kan sagtens genkende noget 80´er tromme, men er naturligvis ikke enig med ham i hans kritik.

Jeg synes egentlig at han har formået at lave en skive fuld af den smerte i livet, vi nok alle bevæger os i ind imellem. Om det er en skilsmisseudgivelse skal jeg ikke kunne sige, har dog hørt ham spille et par af numrene for et par år siden, men sådan noget kan jo også strække sig over tid!

Anmeldelser er nok bare lige så forskellige som smag generelt, vi kan sikkert nikke os enige med nogen allesammen, måske jeg mest rammer ind i Lydtapetets anmelder– denne gang:)

Har Du ikke lyttet til den endnu, vil anbefalingen herfra lyde- Prøv det !

“…og nu skal tiden bare i gang med at gå …”.

Og nu til Kommunalpolitik, men den “behandler” jeg et andet sted..

Fortæl mig lige..

Hvorfor er det at nogle mennesker tror, at de kan bryde direkte ind i andres liv, og tillade sig at forvente forståelse eller endda forklaringer- på noget som helst???

Jeg spørger bare!

Blir altså en kende vred og lidt forarget. Kunne fristes til at bede- pænt naturligvis, personen om at få hovedet ud af røven og droppe den skide selvanskuelse, indefra.

Man skal da tage konsekvensen af sine valg og handlinger, ellers er man altså for lille til at få hvad man peger på…

Ja, det var så bare det jeg ville sige, sådan lige her på falderebet, slut !!