Endnu et kapitel sluttes…

I aften vil vi reflektere” Citat: Johannes Langkilde, TV2 – De største øjeblikke

Dagen før dagen- hvor vi gør op med det som var, det som bliver, og det som vi håber eller glæder os til kommer.

For nogle er dette blot en afslutning på en lang og festlig jul, for andre igen er det festen der har været set frem til længe, for endnu nogen er det en dag hvor endnu et kapitel i livets bog sluttes- for at give plads til et nyt og måske endnu bedre af slagsen. Uanset, så er det ikke til at komme udenom, året lakker mod enden og før vi ser os om skriver vi 2013 som den naturligste ting i hele verden.

Når Johannes Langkilde siger at vi i aften vil reflektere, så kan det godt være at nogen synes at der er reflekteret alt for sindsygt meget i alt for lang tid, men det gør det ikke mere rigtigt, jeg tror vi gør det, tænker tilbage på det vi er budt og selv har budt i året der gik, og forhåbentligt vil det her reflektionen over…. gøre os klogere på os selv og vores tilknytninger til..

Tror jeg vil lukke og slukke året med en gammel kending, en kending der altid rører mig, som for nogen er slidt i kanten, men som til stadighed har sin berettigelse, alene af den grund at den handler om at tilgive- uanset.

Ønsker at Du og dine får et godt nyt år <3

Dont think about it any more!

For ikke så længe siden blev jeg opmærksom på en seriøst mangelvare i mit udvalg af tasker. Jeg var til stor fest med mit arbejde, tre retter mit gemüse und alles…., men da jeg ikke rigtig havde en lille taske- på den clutch agtige måde, snuppede jeg grand old Mulberry over skulderen- præcis som jeg gør det hver eneste dag. Det gik så godt med både fest og taske, muhahaha tænkte jeg, igen var der ingen der opdagede mit utjekket outfitt….. troede jeg.

For inden aftenen var helt omme, var det en af mine virkelig sjove kolleger sagde: “nu må du simpelthen løfte sløret for hvad du medbringer i den etværelses lejlighed du slæber rundt på” Ta dén, så ku jeg ligesom lære det ku jeg…

Jul eller ikke jul, sagen er nu den, at jeg- JEG, har fået endnu en gave. Det betyder, at ingen mere behøver lede efter et alternativ til den etværelses når vi er ude sammen :)

Må denne tid også byde på en glædelig jul for alle andre, og må julemanden tildele alle i andre smækre qvinder store kys- og gaver, ikke mindst gaver… 😉

Står Du og mangler..

….. gaver til den smukke kvinde der står dig nær? Er du ved at gå i panik og igen på nippet til at købe undertøjet som du vil elske se hende i- men som hun ikke ønsker? Er du gået forbi det sidste nye køkkenudstyr fra Eva Trio, som du tænker hun da altid kan bruge- men hun hader at få, eller er du på vej ned efter et gavekort til det nærmeste supermarked, med tanken om at hun så selv kan bestemme hvad hun vil ha- af ukurant lort som hun aldrig har overvejet at skrive på noget der minder om en ønskeseddel!

Her har du et par alternativer, de faldt ned i min turban uden jeg havde ønsket dem, uden jeg vidste at livet er meget smukkere med end uden. Jeg har prøvet det hele- flere gange, og jeg lyver ikke når jeg siger, at det her er seriøst kvalitet, det er smukt design, det er blødt og sødt og uden nogle af de tilsætningsstoffer der ikke gør noget godt for os.

Jeg har været så heldig at få alle disse dejlige gaver, én for hver advent. Jeg kan slet ikke sige nok tak, det hjerte der kom med det er så stort og smukt og uvuderlig betydningsfuldt.

I WISH – YOU KNOW..

Læbepomade Bodylotion

Fornemmelser !

Når vi taler om forskelle på piger og drenge eller kvinder og mænd, så ved vi jo godt at det handler om X og Y kromosomerne, lige som vi ved at arv og miljø har afgørende betydning for vores adfærd, om vi nogensinde bliver enige om hvad som påvirker os mest, vil nok kræve en del mere forskning end hidtil foretaget. Helt for egen regning, tror jeg dog godt jeg tør sige, at nogle kulturer har så stort et ønske om at deres afkom blir fastholdt i adfærdsmønstre og traditioner, at de ligefrem “klipper” båndene dem imellem hvis ikke de gør som traditionen sig byder. Dét skræmmer altid mig, hvordan man kan finde sin egen lykke ved at fratage sine børn deres frie valg og viden om at deres forældre ikke glæder sig med dem hvis deres valg ikke bliver kopien af deres liv? Det der tvang tror jeg altså ikke på er et gode, jeg tror ikke det gør noget godt for individet, ej heller for udviklingen- som der ellers er så store muligheder for at gribe i et moderne demokratisk samfund.

På et lidt mere pragmatisk plan, er kønnets tankemæssige forskel også sjovt at observere, vi forstår så udemærket vores eget køn, er ikke i tvivl om de signaler vi sender, lige som vi er ret gode til at holde masken når hensigten med vores handling er at lave sjov med …, at opnå noget ud over det sædvanlige…., når vi er på jagt og gør os lidt ekstra til……
Og når først vi har prøvet det nogle gange, så er det også ret tydeligt at gennemskue det andet køn. Det sjoveste er dog at være sådan en der kigger lidt på udefra, og hvem er bedre til at karikere det end Wulffmorgenthaler?…… ingen :)

Blommen i madeira….

Skide syg i hals og øre og af flere omgange, gal det er irriterende at være sat ud af spillet, koster lige som både tid og penge at ligger og lave ingenting.

Og så alligevel, når man ligger på sofaen, med udkig til huset med de mange vinduer overfor, og så pludselig ser en stor mand komme til syne, iført nissehue, gå stille hen mod altanen, blot for at kigge lidt rundt og så trække gardinet for. Så ku man lige som ligge her med sin dårlige hals og ondt i ørene og føle sig snydt – for hvad ved jeg….

Slugte oplevelsen med en skål af de hjemmebagte pebernødder, de mørke, dem der havde fået lidt for meget i ovnen, slog to fluer med et smæk som man siger, lidt mørkt, masser af det, uden at skulle dele. Smager også lidt af jul!

Nå men, man kunne jo også foranlediges til at gætte sig lidt længere ind bag gardinet oppe hos nissehuen bag gardinet, hvordan mon historien ville lyde…?

On a weekendtrip!

Veninden: “Sig mig, har du den kuffert fuld af dildoer?”

………… mærkeligt spørgsmål, vi er lige som ik alene- og hvad sku det nu os gøre godt for…?

Er det bare sådan det er blandt veninder der har kendt hinanden det meste af livet?

Jeg forundres til stadighed, hvorfor stiller man mærkelige spørgsmål til et helt vildt kedeligt menneske, blir jo helt bekymret for hvor skidt det står til hos de andre 😉

Jeg elsker at have venner og veninder der får mig til at grine, får mig til at rødme, får mig til at tænke lidt dybere over ……, elsker at blive elsket og vide mig ……

Elsker bare….- at elske

Korteste ægteskab ever!

Løb i sne, for at nå tog der ikke kom, forsinkelser hed det
Måtte tage et andet tog et stykke af vejen, hoppe af og vente 20 minutter ekstra
1 time og 12 km senere- fremme, lidt sent, men fremme

Lang dag, meget ligegyldig information, lidt vigtig viden, og virkelig godt selskab senere
Tog er indstillet- bombetrussel
Afgang midt i første virkeligt gode oplæg
Lift af meget sød kollega til midtbyen
Tog kører igen, dog med forsinkelser- lange forsinkelser
Endte med at gå- langt
Vel hjemme- trods alt

Det var så det ægteskab, jeg for gud hvilken gang gav en chance

Har en lille smule lyst til at sige- med meget høj stemmeførring
“se for fårking helved at få styr på det skide offentlige transport, eller luk lortet og etabler en masse ekstra motorveje så vi nemt kan køre selv”
Vil jo trods alt gerne læse det der cand med noget bagefter, et eller andet sted…