jamen jamen

………. Jeg tror jeg kun er sat på jorden for at passe på dig.
Så lad mig lægge mine arme om dig og være som et skjold,
Og give mit liv for dit fordi du gør verdenen mindre kold……..

.. så lad da gå, når nu han inviterer…. Smutter på tur med Ankerstjernen

Ses vi..?

Valentine hvad for en dag?

Når man inviteres på middag- ude i byen, når man på dagen modtager “tanke og kram fra mig” sms, når drengen på gaden deler røde tulipaner ud, så burde man nok ha opfanget at det var en særlig dag!

Indrømmet, der er plads til forbedring på romatikdageviden.

Nå, men maden smagte godt, blomsten var smuk og en af mine ynglings, selskabet var mere end godt og jeg huskede i det mindste at tænke og kramme sms tilbage inden det var for sent..

Tak for en alt for dejlig aften, jeg kan godt igen næste år- hvis….

Carmen

Invitation til Carmen på det ny kongelige- Operaen

Det så mange år siden jeg har set en opera, dette var ventetiden værd- intet mindre. Operaen er så svulstig, næsten vulgær¨, store svulmende former i de smukkeste træsorter, klassisk indrettet foyer- hvis man ser bort fra de overdrevent store kuppelformet diamantblinkende loftlamper, enkelt og stilfuld teatersal, og det røde velourtæppe- måske det der tog luften fra mig som det første. Det kan lyde fjollet, men så meget rød, så meget velour, så meget klasse, så fuld af varme og kvalitet at den skal opleves, indefra.

Jeg er slet ikke velbevandret ud i opera, har ikke set andre opsætninger af Carmen, denne er dog intet mindre end helt fantastisk. Den er så gennemført, på scene, musik, historie og skuespil. Kan ikke undgå at nævne den kvindelige hovedrolle især, mage til lækker kvinde skal man lede længe efter. Lille, sensuel mørk kvinde fuld af former, kan godt forstå de mænd der bedst kan lide kvinder med former, virkelig….

Tre en halv time gik så hurtigt, tre en halv time i godt selskab, både på scenen og udenfor. Jeg er intet mindre end taknemmelig for at jeg fik denne oplevelse- bare fordi….

Mænd i gule biler …..

Er bare altid lidt mistænksom når det ringer på dørtlf. og manden foran døren siger det er pakkeposten, mener, det lidt lige som den fysiske rudekuvert som jeg ikke burde få besøg af….. Han gjorde det idag,jeg har ikke bestilt noget, jeg venter ikke noget fra andre, er lig med forsvarstaler der kan gøre enhver træt i masken:(

Jeg lukkede naturligvis ikke bare op- røvhul som jeg er begyndte jeg istedet at samtale med ham igennem dørtlf. med ham stående dernede i regnen..

Pakkemand: Det er pakkeposten

Mig: Er du sikker på det er til mig?

Pakkemand: Hedder du xxxbiiiiip?

Mig: Ja..

Pakkemand: Så er jeg sikker, ja

Mig: Jamen jeg har ikke bestilt noget, hvem er det fra? Skal jeg betale?

Pakkemand: Aner sgu ik hvem det er fra og nej, du skal ik betale, se nu bare at få åbnet den dør eller hent din pakke på posthuset..

Mig: Hmm, okay, kom bare ind så…

Tror ik han gider besøge mig foreløbig, han smilede overhovedet ik da han endelig nåede op på etagerne med en meget tung pakke i hænderne… :(

Til gengæld var jeg slet ik bange for at flå kassen op, som viste sig at være fuld af gaver, helt personligt udvalgt <3

Nu sidder jeg så lige her, i eksamensskrivning med mit mosterbarn, med et stort glas ChaiLatte lavet på den lækreste teblanding, og nyder en skive hjemmebagt delikatesserugbrød fuld af kerner og nødder, alt imens jeg slås med den der klump der altid kommer når jeg begaves så stort og smukt. Elsker de her smagsting, og elsker at sidde og kigge på de andre velduftende og smukke ting denne gave også indeholdte.

Tusinde gange mange tak allerdejligste Cat., jeg tror jeg ved at du ved, at du er et helt særligt dejligt menneske, som jeg bukker mig i sandet over at have som fortrolig og veninde.

Vi gør op med pænheden!

På mit job er der en tendens til at alt er pænt. Vi taler pænt ,klær os pænt, udtaler os korrekt, vi laver helst ikke fejl, vi mener det samme- eller ihvertfald taler vi ikke om hvis vi mener noget der er helt anderledes.

Need i say that i am in risk to die

Heldigvis er jeg sådan en der har en meget dejlig kontorkammie, som også synes at vi bør gøre lidt op med pænheden. Hun er født ind i Springsteen musikken, hun er seriøs fan, jeg er bare mangeårig fan, hvorfor det er oplagt at bringe The Boss i spil i de alt for pæne lokaler..

Vi er nu igang med at sende børnetegningerne udenfor døren, indkøbe et par testoterontunge plakater- lidt blandet fra før og nu, som fremover skal pryde væggene og indgyde til spørgsmålet om “hvem de pæne kvinder på kontoret egentlig er

A little taste of a big man´s voice….