Sommertid

Meget sejt at skulle op kl.6, når uret så skal sættes en time frem og man så skal op kl.5, og så på en søndag. Som om det ikke var nok, blev jeg da også lidt bekymret for om nu iphone3s pr. automatik huskede at ændre tiden- uden forsinkelse, hvorfor jeg måtte sætte alarmen en time tidligere, altså kl.4 i sommertiden. Omvendt, så det smart at mit stue ur- som aldrig nåede at blive stillet tilbage fra sommertid, igen går rigtigt :)

Det gik rigtig godt for morgenvejret, ingen sne, masser af lys, bil og danselystig morgenradio, nærmede sig det man ku kalde en frisk start….. Men, så var det at Kl. blev 10 formiddag, jeg er nu parat til en ordentlig oldemorslur, ka godt gå hen og blive en lang dag fornemmer jeg….

Tror egentlig ik jeg behøver hverken vin eller øl for at slappe af og nyde selskabet senere, omvendt, når nu det ér forberedt, så det os skidt igen at være snerpet og sige nej tak…. som om det ku ske!

Synes jeg på forhånd vil sige, at hvis nogen bliver ringet op sent denne påskesøndag, så det helt sikkert ikke mig, det er det bare ikke.

Gæt en spise

Jeg har en lidt fjollet ide med at mine omgivelser skal smage og gætte alt muligt. De fleste jeg kender er altid med på den, de ved at jeg ikke blander remoulade i saftevandet eller torskerogn i jordbærkagen, jeg laver kun noget jeg selv synes er ok lækkert.

Idag havde en af mine søde kolleger taget noget med som jeg så sku smage. Jeg havde aldrig set sådan noget i kategorien spiseligt før, ej heller mindede den milde smag om noget jeg før havde smagt, men det var sjovt anderledes og smagte på ingen måde grimt.

Måske nogen kender denne spise/snack/et eller andet?

Promises

Hvem ville tro mig hvis jeg sagde……..

Lovede mig selv for snart længe siden, at jeg skulle øve mig i nogle af de ting der trænger til et pift.. Kan uden at blinke sige højt, at jeg kraftederme har travlt! Idag har jeg dog helt alvorligt givet hånd på at jeg ikke mere vil vige eller kigge væk, det slut med at lade blikket gå over, under, ved siden af eller lige igennem, for som qvinden her så rigtigt siger, så “flytter lorten sig nok bare“, og så kan man sgu lige så godt samle den op og kigge den i øjnene…

Det voldsomt angstprovokerende, jeg føler mig følelsesmæssigt blotlagt og fysisk nøgen. Nederen tilstand, men nødvendig for at du udvikler dig- ville en eller anden gammel filosof sikkert ha sagt og nok med rette.

Jeg har øvet mig nogle gange, med vished om min egen sårbarhed og det resultat som der i værste fald kan være deraf. Man kan jo spørge sig selv hvad det værste er som kan ske? For mig er det tabet- måske af noget som aldrig rigtig har været andet eller mere end.. men som trods alt har gjort at jeg følte eller ønskede relationen til.. De få gange jeg alligevel har delt mine tanker, har jeg da også siddet tilbage med en lille frygt for at miste helt, følelsen af at dette menneske nu ved noget meget privat om mig for så at vende mig ryggen hader jeg stadig lidt, men jeg ved også at jeg ikke taber mig selv- helt eller uanset.

Har fanme brugt timer på at få smidt svesken på disken, nu ér det bare slut med alt den hvisken.. Punktum

Man ku jo også lige starte med at slappe lidt af, skrue ned for ambitionerne og øve sig i noget helt andet og mere kødeligt nede på jorden…. Tror sgu jeg griber den tanke- bare som en start!

4 timer….

….. i kulde, vind, stilhed og lidt sne. Skoven i den gamle dyrehave er stadig lige fantastisk at besøge, tænker sådan hver eneste gang jeg er der, om det er for at løbe med i eremitageløbet, besøge bakken eller som idag, at gå en lang tur.

Målet var ikke på forhånd sat, jeg har dog altid slottet i tankerne, men eftersom jeg ikke er så god til at orientere mig i skoven uden kort, så er jeg flere gange endt alle mulige andre steder end der. Idag kørte vi langs strandvejen og stillede bilen ved en af de røde låger tæt på Fortunen, puttede termoflaske med kaffe i de store lommer og gik i timer og nød stemningen der er derude. Det blev en lang tur, men vi fandt et kort og fandt både slot og tilbage igen. Trods vind og kulde var vi ikke de eneste der brugte denne hellige dag i skoven, andre havde fået samme idé at gå en tur, lige som andre igen var til hest og nogle havde fundet mountainbiken frem til en frisk tur. Vi gør det snart igen, bare fordi vi ik ka lade vær!

Fredag den lange

Selv om jeg er virkelig træt af at tale om vejret, så kan jeg bare ikke undgå at føle mig snydt, når jeg kigger ud på våd asfalt, en musegrå himmel og sne der fyger (tror jeg det hedder). Jeg er intet blevet lovet, men, en lille vejrgave ville ikke være af vejen..

Tror nu alligevel jeg vil pakke mig godt ind og køre i dyrehaven, gå en lang tur og forhåbentlig ende ved eremitageslottet, der er i det mindste rigtig smukt- uanset vejret.

Man ku jo ta den her med, den kan sagtens tåle en tur til…..

Jeg har lært…

….noget med billeder og akkorder, det bare længe siden!

Måske man en dag burde overveje, at genlære nogle akkorder på den akkustiske Gibson der står og hænger ud i kælderrummet… Mener, man ku putte lidt ord ned i en streng, så “verden” slipper for de værste af slagsen og jeg alligevel får dem sagt. Smart!

Imens vi venter…

Sidder og venter på at blive underholdt af Mads og Mono, har siddet her længe, så længe at jeg også når at tænke… om man sku bede panelet kigge lidt på livet som damen bag qvinde.dk. INDEN jeg opdager at det ik er lørdag før om to dage og jeg måske burde fylde den mellemliggende tid ud med mere og andet end at vente på…. !

16 timers job og et “pistop” i miljøet, det ka vel godt gå som undskyldning for at tabe et par dage..? (blir stadig fuld af forundring over stanken af slagterbutik når jeg træder ind i kødbyen, det li som ik den slags kødbutikker der fylder allermest derinde mere)

Løbe, gøre rent, ordne papirer, der er så meget man ka bruge ventetiden på. Hmm, kan jo også bare lægge ud med et spil Quiz Battle- når jeg at tænke, og frem på skærmen kommer disse kategorier:
Byer
Golf
Det gamle Egypten
Astronomi
Kold krig
Planeterne
Delstatshovedstæder

Hvad skal man vælge som sit første spørgsmål, bum bummelum, det var alligevel heldigt at få så mange kategorier man ik ved en skid om, på én gang..

Update: Huskede jeg at fortælle at jeg har prøvet at vinde- over andre end min stakkels niece, som jeg helt ublu banker sønder og sammen.. ?
Mig: 24250
Cat: 20650

Og kom så bare og sig at det ik er klædeligt at hovere, intet kunne rage mig mindre, jeg nakker hvem som helst- hvis jeg ka.. 😉

Hvad mutter har sagt….

…. er altid rigtigt!

Min mor lærte os børn, mest min søster tror jeg…, at hvis ikke man ku li sovs eller andet tilbehør, så sku man bare skynde sig slikke det af eller spise det, så alt det man kunne lide fik sin plads. Det gjorde hun så, min søster- altså slikkede alt den sovs af kartoflerne som hun ik ku li, smart.

Jeg spekulerer nu på om man kan konvertere den metode, så man ikke opdager at jeg ikke har været i bad efter aftenløbetur, hvis nu jeg skynder mig at sove?

Jeg er ikke helt sikker på hvor god ideen er, omvendt, så skal det meste vel komme an på en prøve..

Hvor smukt den falder…….

……. støvregnen

Men, nu er det snart at foråret kigger ind- også på graderne og gør det meget nemmere at navigere, selv i den nedbør der støver….

Imens vi venter, for god ordens skyld, så lad os for satan smække de døre og lade solens stråler brænde sig fast…

agtigt !

Sådan er det bare

Blåt øje på tredje dag. Det ik pænt, men det farverigt og så giver det anledning til opmærksomhed. Det ka vi jo godt li…. somom!

Men imorgen er det mandag, og så er jeg ik mere alene om det blå øje, en kollega synes lige jeg skulle forberedes, hun havde reddet sig et hævet blåt øje og en brækket arm. Hun havde hverken fået en på lampen eller for mange “sæt” på det lokale…. Hun var såmænd snublet i måtten hos Superbest, tsk, og det hvad man får ud af at være lidt husmoderlig.

Kan forøvrigt komme med en opfordring til andre der kommer i nærheden af et blåt øje. Lad være at brug hele sminkedåsen i forsøget på at dække det, det hjælpe ikke- fik jeg af vide ved den store runde fødselsdag igår..