Orker det næsten ikke mer …..

…… at sidde og kigge på lyselilla lys, nærmest alle steder i lokalet. Hvad faen skete der den dag indkøbskurven blev fyldt med dem, jeg spørger bare. Ikke at jeg ikke ka li lyslilla, jeg ka li farver gange hundrede, bare ikke store bloklys i lige præcis lyslilla.

Hvis ik det havde været fordi jeg alligevel blir lidt nærig og synes det er pjattet at hidse sig op over nogle skide lys, ja så havde jeg smidt lortet ud.

Så, nu sidder jeg her, lidt længe oppe, og brænder lys ned i stride strømme, modent…

Man er vel læsehest!

Besøgte den altid vigtige Maren, igen havde hun vigtig information til os.

»Den version af 1001 en nats eventyr, vi alle kender, er i dén grad den stuerene, censurerede version. Oprindeligt var der masser af sex i eventyrene. Og der blev skrevet om sex, så det var en lyst. Der er eksempelvis en bog, der bare hedder ‘Ordbogen for knep‘, hvori der findes flere end 1000 gloser for lige præcist den handling«

Der er så meget man ikke ved, den bog vil jeg også ha…

(til gengæld kan det ikke anbefales at ligge ned og drikke hvidvin, hvis ik man er virkelig god til at ramme- munden)

Pension hvad for noget???

Har haft en dialog kørende med ekstrajobbet- om lønsats. Ikke problematisk overhovedet, det er helt i overensstemmelse med gældende overenskomster når jeg beder om mer- og det får jeg så. Udfordringen opstår først da jeg modtager en mail hvor jeg skal tage stilling til dette:
ønsker du forhøjet pensionsbidragssats eller fritvalgstillæg svarende til pensionsforhøjelse?

I og med at det er et ekstrajob jeg har, tror jeg at jeg har besluttet mig for at vælge det som fritvalgstillæg, aner bare ikke om det er et godt eller skidt valg?

For my BigSis

Kommer altid til at tænke på min store smukke søster og trække lidt på smilebåndet når jeg hører denne sang. Ikke fordi min søster er specielt sjov, eller sangen dårlig.

Historien bag er, at min Søs har en ny lækker Iphone- et eller andet der er temmelig nyere end min 3S, hun er rigtig glad for den, ringer og sms´er ivrigt og så er det hun har fundet ud af at man også ka høre musik på den…
Hver eneste gang jeg ser hende er det så hun spørger om jeg kender det her nummer, hvilket jeg så gør- nu ihvertfald. Det lidt morsomme kommer, når jeg spørger hende, om hun har fået lagt mere musik ind siden sidst. Hun kigger stadig på mig som om det da var noget mærkeligt noget at spørge om, og svarer “Nej, er den her ik go?

Og hvad skal man da også med mere…. :)

Kære mennesker

JEG HAR FRIIIIIII IDAG

Tænkte at alle ville være interesseret i den information…..

Og hvordan bruger man så en ekstra slags søndag, når nu vinduespudsning, oprydning i kælderrum, hjulskift og slibning af altangulv ikke er i spil?

Det alligevel svært- når nu alt det spændende ér afvist……..

De har lovet solskin med varme i, så måske skulle jeg bare krybe i årets første korte løbegear, smutte forbi den lokale druepusher på vejen tilbage og gøre kurven klar, til eftermiddagens cykeltur langs vandet?

Så, kære mennesker, skulle nogen køre over for rødt, ind i hinanden eller andet forfærdeligt- fordi i blev blændet, så send blot regningen til mig, jeg ved godt det koster når man sviner verden til med blegfede ben..

Something to talk about

Love´r Julia Roberts, hun kan noget der får mig til at se hendes film igen og igen, stadig både græder og griner jeg over handlingen deri. På mystisk vis får det mig også til at tænke endnu en tanke, for…..

er der egentlig ikke altid- noget at tale om? Jeg er ihvertfald kommet til at sige, at der vil aldrig være et sidste ord, måske vil jeg få ret og det bliver sådan, men måske tar jeg fejl- og det sidste ord allerede ér sagt… Who knows..

For en sikkerheds skyld, kan man altid vende tilbage, og smide sin tro i andres kloge ord..

“From my mother I learned
Never is too late
That’s its always possible to start out again
You may feel you’ve stopped but you’re just on your way”

So, come on baby, make my day…

De svære valgs aften..

Torsdag, den dejlige underholdnings aften i tv, største udfordring her er, hvad man nu skal vælge..

Bedstedamerne, Karen og Suzanne er åbenbart sat i skammekrogen idag, istedet banker rockerne direkte ind i prime time, egentlig meget godt klaret, herre meget reklame får de, for nul penge. Og sådan nogle som mig trækker sig jo gerne lidt op over den helt personlige mening om deres ærinde, fordi det er mere interessant hvad faen der foregår i deres forståelse af sfære i denne verden.

På næste kanal har vi Bonderøven, han er nu sød- på den økorigtige måde. Ikke meget lir over ham, men hold nu op han er sød og gammeldags på en rigtig fjong facon.

Og så skal vi jo ikke glemme Bryggedamerne, sjovt nok er der ik rigtig nogle mænd med i det program, ud over en spansk hundehader, værtshusindehaveren og en skønhedsguru her og der. Det ik så skarpt det der foregår på den brygge, med underholdningsværdien ligger seriøst højt, og det heller ik værst på en torsdag.

Kan jo begynde med at slå mig ned i de bløde, putte fødderne i en balje fuld af salt(sådan har jeg lært at man tager fodbad), zappe lidt frem og tilbage og diskutere indslagene med resten af den flaske hvid ungerne gav mig resten med hjem af forleden..

Den smager forøvrigt rigtig ok, har dog glemt at spørge hvordan de kom på at det lige var mig den sku med hjem, ud over at de måske tror, at det er sådan vi cykler rundt her i bydelen- med kurven fuld af slatter. Og det er det jo ik!!

Mer af det, tak..

Barnet havde fødselsdag, det andet barn havde det for få dage siden, de familiefejres idag, men blev det også lidt igår.

Spisning i midtbyen, ok dejlig mad, helt gode omgivelser, skønt selskab.

Og så dukker regningen op og fremviser at der er givet 50% på alt mad, det ka vi i særdeleshed godt li:)