Man ka os gå over til vin!

Så sidder man der, fuld af forventning om det der om lidt træder ind af døren, bare for at blive mindet om at virkeligheden ikke altid står model til den fantasi sådan en som jeg så nemt som ingenting skaber.

Omvendt, så er jeg aldrig kommet til at holde rigtig af, før bekendtskabet har udviklet sig noget man ka betragte- og nogle gange forveksle, med venskab.

Nå, men det var altså både mindre og smallere end jeg havde digtet det til at være, tsk- alt ser bare bedre ud gennem bunden af en Tuborg…

Godnat tv

Med højrisiko for at vågne op badet i sit eget pis, er det nok fornuftigt at vælge aftenens amerikanske “triller” fra og ta endnu en tur på de unge mødre- selv om det os er en lidt uhyggelig virkelighed..

Alt kan købes for penge!

Det er da helt tilfældigt når en mand henvender sig til en kvinde når hun stiger ud af sin bil, for at spørge om hun vil sælge- bilen.

Det er slet ik provokerende når selv samme mand bliver siddende i sin egen bil, ruller vinduet ned for at kommunikere om køb/salg af bil, istedet for at gå ud i fårking regn og tale med kvinden om sin forespørgsel.

Det er store tanker mand har om kvinde, når han giver hende et tilbud der er så latterligt at selv en tørstig alkoholiker ville begynde at grine.

Til gengæld er det helt realistisk at tro, at kvinde responderer på den lille seddel med tlf numret- afleveret med smil på mandens læber!

Den store pakke..

Når lørdag aftens tv-film byder på Mama Mia og Notting Hill- for gud ved hvilken gang, blir jeg så glad for at betale mange penge for at kunne se fjernsyn, hver eneste måned!

Er der noget at sige til at jeg blir nakket på, bl.a, filmspørgsmål i quiz battle?

Til gengæld kan man jo sagtens sidde og surfe vigtige ting på nettet uden at tabe handlingen, ex de her, jeg vil helt sikkert gå fra lunt til løb med dem på fødderne…

Der arbejdes end ikke med det!

Savner altid mine kyllinger lidt, det ik afhængigt af hvornår jeg sidst har set dem, det bare sådan lidt en konstant følelse. Har jo altid haft det rent af helvedes til når purken eller jeg selv satte os op i en flyvemaskine- uden hinanden, top usmageligtegoistisk har jeg altid tænkt, at hvis lortet skulle vise sig fra sin latterligste side og falde ned, så kan jeg ikke blive tilbage og den grimme, jeg kan ikke efterlade..

Lidt gakkede, når jeg samtidig elsker at de lever og oplever, men sådan er det med sådan en som mig som mor.

Nu har de så igen været afsted i mange dage, og jeg får ondt i glædemaven ved tanken om at kramme på dem igen- snart

Imens jeg venter, booker jeg endnu en af kyllebørnene til en snarlig hyggedag <3

Verdens røvhul…

Ka godt være der ikke er meget der tiltrækker mig når vi når på den anden side af Køge agtigt, men, så ser man lige station2 programmet- fuld af lækre strissermænd.

Og ret skal være ret, det gjorde de alligevel godt..

Jeg har fri- bare du ved det!

Hvor meget nyder du friheden idag?” Sådan skrev min allerdejligste kollega, og hvad svarer man lige til det- når nu holdefrismilet nærmest gør ørerne usynlige?

På en skala fra 1-100 springer jeg rammen, kom det til at lyde. Er du gal hvor går tiden hurtigt, når man har fået (næsten) alt man ku ønske sig på en fridag lige midt i livet. Synes slet ik jeg er færdig med at holde fri, eneste opløftning lige nu er, at jeg kun skal jobbe denne uge og så én uge til, så har jeg fri igen- med fri ovenpå, en hel uge.

Skriver lige et brev til gud imens jeg venter, ønsker mig sol og varme og ……., og jeg ved at han sørger for det hele kommer til at ske- det ved jeg bare!

Tyler – Bonni

Så er hun her simpelthen igen, den sprøde stemme fra der var engang, nu som repræsentant for england i årets melodi grandprix.

Jeg er ikke imponeret, det var jeg dog dengang hun kom frem med denne her