Rene ord for pengene…

Nu synes jeg du har holdt k..t alt for længe” citat slut

Sådan skrev Linda til mit forrige indlæg, og det ka hun jo ha ret i, jeg har virkelig varet min (beskidte) mund i mange dage. Og hvorfor så det, ku man måske fristes til at spørge?

Fordi jeg ka, ville svaret lyde- til manges overraskelse :)

Vi ved jo alle at det ikke er fordi der ingenting sker i livet som den sure kælling på 2tv, der er såmænd massere af ting der går galt- grundet omgivelserne, naturligvis..

Idag er ingen undtagelse- selv om jeg liiige troede.
Lagde(ser sgu forkert ud den stavelse?) ud med lottogevinst nr. 2 på flere år- begge på under en 50´er, men alligevel. En tillyke med jubilæet hilsen på Linkedin, der tog hele systemet så li fusen på mig, her troede jeg at jeg var for sent ude med stort set alt, ift at nå en såkaldt mærkedag, men nej, Linkeding.. er vinderen af gode påfund, der bliver man simpelthen fejret fra første år man har formået ansættelse et sted. Lidt mærkeligt er det os, med skid med det, jeg fejrer det med en halv flaske hvid- som ellers var endt med at dø af ensomhed i køleskabet!

Men, så var det os at heldet sluttede(Her ser vi så helt bort fra at post danmark igår havde skrevet at min pakke var til PIS- hvilket var mig..). Troede jeg havde solgt en pis dyr jakke til en ok pris på det der trendsales, og så svarer damen pludselig ik, grrr- fra nu af taler jeg kun grimt om hende. Til gengæld havde jeg jo købt en anden- lidt dyrere, men alligevel til nærmest halv pris. Rocking Blue hedder den, om ik andet, så oser navnet da af orange scene, fuld af Mr.Springsteen himself, og det ka vi godt li :)

PS: sku ha været en smut til Stockholm li om lidt, men fik så li en mail om vi ku rykke til efter Hösten, hvad det så end betyder. Tænker der står svensk på programmet, ellers ser det sku sort ud med udbyttet af de småforskende resultater jeg skal afsted for at indhente..

Vi pratar, hello ute….

Sov vådt- igen !

Plejer at bilde enhver ind at alle er gode til noget- og dette “noget” gerne må gøres rigtig meget- for selvtilliden agtigt…

Jeg er for eksempel rigtig god til at lufte sengetøj, ka så godt li når det har været ude og nattens varme er blæst lidt af, inden det får en tur i soveværelset igen…

Blev idag- igen, bekræftet i den ….. fetish om man vil, ka åbenbart li at sengetøj luftes, så meget at jeg hænger det ud, skrider på job, efterfulgt af besøg ude i byen OG abstraherer fuldstændig fra at regn i stride strømme betyder pis kold nat i vente.

Nogle gange skal jeg så bare lære at knytte min store kæft i!