qvinde.dk – Back in business..

Long time since…

Ny udbyder, nyt design- under udarbejdelse, nye historier… and maybe a new writer?

But what the fuck, shit happens in all life-as a woman on her way to ….

Spørgsmålet er blot- ses vi?

5 tanker om "qvinde.dk – Back in business.."

  1. Utroligt !!!!

    På min side har jeg en “Live traffic feed” hvor jeg og alle andre kan se hvem eller snarere hvilke indlæg der har været kigget på de sidste 10 besøg. Her så jeg at een havde kigget på et indlæg om verdenskortet og jeg checkede lige det indlæg for hukommelsens skyld og der havde du så smidt en kommentar dengang. For spøjs skyld trykkede jeg på dit navn – jeg ved jo at din side er “død”……..og savnet – og så vupti…tada….her røg jeg ind på din NY side som du ovenikøbet sendt “i omløb” idag d. 23.11.2012. Og glad blev jeg :-)

    Kald det forsynet eller skæbnen.

    Jeg velkommer dig tilbage og ser frem til mange pudseløjerlige indlæg :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *