Lad hjulene dreje !

Ikke noget med udfordringer som altid kan løses over en refleksion eller to idag. Nej, alt det der skide optimistiske social tænkende løsnings fokuseret overbærenhedssnak er hermed smidt direkte i cointaineren. Livet er fuld af KÆMPE problemer, intet mindre..

Idag i form af valg af ny cykel. Eftersom en eller anden idiot har nakket min cykel og min verden inkluderer pedalkraft, må jeg til lommerne og købe mig en ny.

Den skal kunne bruges som transportmiddel imellem punkt A og B, den skal være robust, bruges til hverdag men også til lange stræk og til små ture i skoven. Til gengæld skal den være til at komme i nærheden af for en simpel middelklasseindtægt.

Det kraftederme noget af en opgave at være på, any suggestions?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *