Står Du og mangler..

….. gaver til den smukke kvinde der står dig nær? Er du ved at gå i panik og igen på nippet til at købe undertøjet som du vil elske se hende i- men som hun ikke ønsker? Er du gået forbi det sidste nye køkkenudstyr fra Eva Trio, som du tænker hun da altid kan bruge- men hun hader at få, eller er du på vej ned efter et gavekort til det nærmeste supermarked, med tanken om at hun så selv kan bestemme hvad hun vil ha- af ukurant lort som hun aldrig har overvejet at skrive på noget der minder om en ønskeseddel!

Her har du et par alternativer, de faldt ned i min turban uden jeg havde ønsket dem, uden jeg vidste at livet er meget smukkere med end uden. Jeg har prøvet det hele- flere gange, og jeg lyver ikke når jeg siger, at det her er seriøst kvalitet, det er smukt design, det er blødt og sødt og uden nogle af de tilsætningsstoffer der ikke gør noget godt for os.

Jeg har været så heldig at få alle disse dejlige gaver, én for hver advent. Jeg kan slet ikke sige nok tak, det hjerte der kom med det er så stort og smukt og uvuderlig betydningsfuldt.

I WISH – YOU KNOW..

Læbepomade Bodylotion

3 tanker om "Står Du og mangler.."

  1. Jeg har holdt små enmands-konsultationer på jobbet for de hjælpeløse blandt de mænd jeg arbejder sammen med. De var parate til at kaste sig over undertøjet… endnu engang.

    Jeg håber, deres koner/kærester bliver bare lidt overraskede i år :)

  2. Mette: Jeg håber det samme, statistikken er imod deres valg men måske det bare handler om designet af og du har gjort hele forskellen for det i år :)

    Cat: jeg elsker hele balladen meget mere end du aner, og så har den runde givet anledning til mere end én forespørgsel til hvad det mon var……. Og jeg kan love dig at jeg ikke ramte helt forkert deres fantasifulde tanker når jeg svarede, at det IKKE var en erotikkugle på afveje!!
    Haha, har alligevel ikke kunnet undgå at trække lidt på smilebåndet hver gang jeg har revet den frem og smurt læberne ind i det offentlige rum..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *