Dont think about it any more!

For ikke så længe siden blev jeg opmærksom på en seriøst mangelvare i mit udvalg af tasker. Jeg var til stor fest med mit arbejde, tre retter mit gemüse und alles…., men da jeg ikke rigtig havde en lille taske- på den clutch agtige måde, snuppede jeg grand old Mulberry over skulderen- præcis som jeg gør det hver eneste dag. Det gik så godt med både fest og taske, muhahaha tænkte jeg, igen var der ingen der opdagede mit utjekket outfitt….. troede jeg.

For inden aftenen var helt omme, var det en af mine virkelig sjove kolleger sagde: “nu må du simpelthen løfte sløret for hvad du medbringer i den etværelses lejlighed du slæber rundt på” Ta dén, så ku jeg ligesom lære det ku jeg…

Jul eller ikke jul, sagen er nu den, at jeg- JEG, har fået endnu en gave. Det betyder, at ingen mere behøver lede efter et alternativ til den etværelses når vi er ude sammen :)

Må denne tid også byde på en glædelig jul for alle andre, og må julemanden tildele alle i andre smækre qvinder store kys- og gaver, ikke mindst gaver… 😉

3 tanker om "Dont think about it any more!"

  1. Rigtig glædelig jul til dig og dine også – jeg vil glæde mig til julemandens kys… jeg er blevet kysset alt for lidt i år :)

  2. Hvor er den fin og jeg er sikker på at du osse med den er en lækker steg som nok skal blive kysset rigtigt meget i det nye år. :-)

  3. Kæreste Mette: Jeg håber at ham der julemanden har røv hamrende snavet dig hele julen igennem 😉

    Cat.: Jeg elsker din optimisme på mine vegne, jeg lægger min lid til at du får ret <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *