Endnu et kapitel sluttes…

I aften vil vi reflektere” Citat: Johannes Langkilde, TV2 – De største øjeblikke

Dagen før dagen- hvor vi gør op med det som var, det som bliver, og det som vi håber eller glæder os til kommer.

For nogle er dette blot en afslutning på en lang og festlig jul, for andre igen er det festen der har været set frem til længe, for endnu nogen er det en dag hvor endnu et kapitel i livets bog sluttes- for at give plads til et nyt og måske endnu bedre af slagsen. Uanset, så er det ikke til at komme udenom, året lakker mod enden og før vi ser os om skriver vi 2013 som den naturligste ting i hele verden.

Når Johannes Langkilde siger at vi i aften vil reflektere, så kan det godt være at nogen synes at der er reflekteret alt for sindsygt meget i alt for lang tid, men det gør det ikke mere rigtigt, jeg tror vi gør det, tænker tilbage på det vi er budt og selv har budt i året der gik, og forhåbentligt vil det her reflektionen over…. gøre os klogere på os selv og vores tilknytninger til..

Tror jeg vil lukke og slukke året med en gammel kending, en kending der altid rører mig, som for nogen er slidt i kanten, men som til stadighed har sin berettigelse, alene af den grund at den handler om at tilgive- uanset.

Ønsker at Du og dine får et godt nyt år <3

3 tanker om "Endnu et kapitel sluttes…"

  1. I så sandelig lige måde, Pia – og må dit år blive så fremragende som bloggen hers “header-billede”….:-)

    (…det var rart at få dig tilbage på banen)

  2. Og rigtig meget i lige må du kære veninde. Jeg glæder mig til det nye år og alt det skønne det helt sikkert også vil bære med sig. :-)

    Knus til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *