Overvejer…..

Min arbejdsplads står for at skal tegne dens fremtid. Vi skal udvikle en projektbeskrivelse for en flerårig periode som skal komme vores målgrupper tilgode på flere niveauer.

Jeg har fået til opgave at interviewe en person som jeg tror kan tilføre noget af faglig relevans til denne proces, det er her mine overvejelser kommer ind..

Jeg ville ha sat en ære i at interviewe Tine Bryld, men hun er lige som ikke mere, hvorfor jeg har været lidt omkring og nu tænker at henvende mig til René Toft Simonsen. Ikke fordi hun stadig er virkelig lækker, men fordi hun rent faktisk er både teoretisk og praktisk velfunderet inde for det socialtfaglige felt, og så bevæger hun sig i en rådgivningsform jeg godt kunne drage nytte af at sparre med andre inde for feltet omkring.

At hun så er gift med mit livs store kærlighed er en helt anden sag- som på ingen vis er af relevans for lige netop dette interview. Omvendt, skulle hun invitere på kaffe in private, gør det da intet, den dag kan jeg faktisk godt…

3 tanker om "Overvejer….."

  1. Om du kan, JA da og specielt hvis sanglækkerheden osse er hjemme den dag. Skal du for øvrigt ikke bruge en assistent, som godt kan holde mund. Hvis det skulle være. 😀

  2. Amar halshug, ingen bagtanker, ej heller håb for………. næsten;)

    Nå men kan sige at jeg er igang med at undersøge mine muligheder, ka være jeg “inviterer” jer indenfor til kaffehyggen……. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *