Doner dine flasker…

Sådan står der på de fleste flaskeautomater, og det går helt sikkert til et godt formål, som regel til fordel for børn.

Jeg sku måske ha overvejet den donering idag, da jeg havde stået i kø foran automaten, og da jeg undrede mig så meget over at den ikke gad kendes ved nogle af mine tomme flasker, at jeg til sidst gik- uden at tage flaskebonen med mig. Stupid me, men lucky den som kom til efter mig.

Jeg håber det var en som gav sit barn noget lækkert for pengene :)

2 tanker om "Doner dine flasker…"

  1. Jeg håber det enten er et barn eller en hjemløs der har fået glæde af den.

    Jeg tænker ofte over denne knap, har altid valgt flaskebon. Har så ikke glemt den i automaten, men den har af og til nået at falme så meget, den ikke kan scannes.

  2. Jeg kender jo ikke alle de organisationer indefra som får lov at få donationerne fra pantknappen, men fra de jeg kender kan jeg med sikkerhed sige at det går til arbejdet for de børn, unge, voksne de repræsenterer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *