Vi gør op med pænheden!

På mit job er der en tendens til at alt er pænt. Vi taler pænt ,klær os pænt, udtaler os korrekt, vi laver helst ikke fejl, vi mener det samme- eller ihvertfald taler vi ikke om hvis vi mener noget der er helt anderledes.

Need i say that i am in risk to die

Heldigvis er jeg sådan en der har en meget dejlig kontorkammie, som også synes at vi bør gøre lidt op med pænheden. Hun er født ind i Springsteen musikken, hun er seriøs fan, jeg er bare mangeårig fan, hvorfor det er oplagt at bringe The Boss i spil i de alt for pæne lokaler..

Vi er nu igang med at sende børnetegningerne udenfor døren, indkøbe et par testoterontunge plakater- lidt blandet fra før og nu, som fremover skal pryde væggene og indgyde til spørgsmålet om “hvem de pæne kvinder på kontoret egentlig er

A little taste of a big man´s voice….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *