Mænd i gule biler …..

Er bare altid lidt mistænksom når det ringer på dørtlf. og manden foran døren siger det er pakkeposten, mener, det lidt lige som den fysiske rudekuvert som jeg ikke burde få besøg af….. Han gjorde det idag,jeg har ikke bestilt noget, jeg venter ikke noget fra andre, er lig med forsvarstaler der kan gøre enhver træt i masken:(

Jeg lukkede naturligvis ikke bare op- røvhul som jeg er begyndte jeg istedet at samtale med ham igennem dørtlf. med ham stående dernede i regnen..

Pakkemand: Det er pakkeposten

Mig: Er du sikker på det er til mig?

Pakkemand: Hedder du xxxbiiiiip?

Mig: Ja..

Pakkemand: Så er jeg sikker, ja

Mig: Jamen jeg har ikke bestilt noget, hvem er det fra? Skal jeg betale?

Pakkemand: Aner sgu ik hvem det er fra og nej, du skal ik betale, se nu bare at få åbnet den dør eller hent din pakke på posthuset..

Mig: Hmm, okay, kom bare ind så…

Tror ik han gider besøge mig foreløbig, han smilede overhovedet ik da han endelig nåede op på etagerne med en meget tung pakke i hænderne… :(

Til gengæld var jeg slet ik bange for at flå kassen op, som viste sig at være fuld af gaver, helt personligt udvalgt <3

Nu sidder jeg så lige her, i eksamensskrivning med mit mosterbarn, med et stort glas ChaiLatte lavet på den lækreste teblanding, og nyder en skive hjemmebagt delikatesserugbrød fuld af kerner og nødder, alt imens jeg slås med den der klump der altid kommer når jeg begaves så stort og smukt. Elsker de her smagsting, og elsker at sidde og kigge på de andre velduftende og smukke ting denne gave også indeholdte.

Tusinde gange mange tak allerdejligste Cat., jeg tror jeg ved at du ved, at du er et helt særligt dejligt menneske, som jeg bukker mig i sandet over at have som fortrolig og veninde.

9 tanker om "Mænd i gule biler ….."

  1. Nu sidder jeg sgu og får en klump i halsen og røde kinder. Dine smukke ord rør mig helt derind hvor ikke mange har/får adgang. ♥ ♥ ♥

    Forøvrigt så plejer du da ellers ikke at bære så mistænksom over mænd eller er det noget nyt 😆

  2. Nej nej, her er døren normalt åben for alt der starter med mand…. de plejer bare ik sige at de har gaver med 😉

  3. Jan: Nogle gange er det også nok til at kunne forstå:)

    Botte: Bosse kassen er fuld af duft, hvilken kan jeg fortælle dig i eftermiddag når jeg har været nede i butikken og prøve den, kender den nemlig heller ikke selv :)
    PS: læg lige mærke til kortet, det er sindsygt flot og noget siger mig at det er helt hjemmelavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *