Carmen

Invitation til Carmen på det ny kongelige- Operaen

Det så mange år siden jeg har set en opera, dette var ventetiden værd- intet mindre. Operaen er så svulstig, næsten vulgær¨, store svulmende former i de smukkeste træsorter, klassisk indrettet foyer- hvis man ser bort fra de overdrevent store kuppelformet diamantblinkende loftlamper, enkelt og stilfuld teatersal, og det røde velourtæppe- måske det der tog luften fra mig som det første. Det kan lyde fjollet, men så meget rød, så meget velour, så meget klasse, så fuld af varme og kvalitet at den skal opleves, indefra.

Jeg er slet ikke velbevandret ud i opera, har ikke set andre opsætninger af Carmen, denne er dog intet mindre end helt fantastisk. Den er så gennemført, på scene, musik, historie og skuespil. Kan ikke undgå at nævne den kvindelige hovedrolle især, mage til lækker kvinde skal man lede længe efter. Lille, sensuel mørk kvinde fuld af former, kan godt forstå de mænd der bedst kan lide kvinder med former, virkelig….

Tre en halv time gik så hurtigt, tre en halv time i godt selskab, både på scenen og udenfor. Jeg er intet mindre end taknemmelig for at jeg fik denne oplevelse- bare fordi….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *