Sådan er det bare

Blåt øje på tredje dag. Det ik pænt, men det farverigt og så giver det anledning til opmærksomhed. Det ka vi jo godt li…. somom!

Men imorgen er det mandag, og så er jeg ik mere alene om det blå øje, en kollega synes lige jeg skulle forberedes, hun havde reddet sig et hævet blåt øje og en brækket arm. Hun havde hverken fået en på lampen eller for mange “sæt” på det lokale…. Hun var såmænd snublet i måtten hos Superbest, tsk, og det hvad man får ud af at være lidt husmoderlig.

Kan forøvrigt komme med en opfordring til andre der kommer i nærheden af et blåt øje. Lad være at brug hele sminkedåsen i forsøget på at dække det, det hjælpe ikke- fik jeg af vide ved den store runde fødselsdag igår..

4 tanker om "Sådan er det bare"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *