Imens vi venter…

Sidder og venter på at blive underholdt af Mads og Mono, har siddet her længe, så længe at jeg også når at tænke… om man sku bede panelet kigge lidt på livet som damen bag qvinde.dk. INDEN jeg opdager at det ik er lørdag før om to dage og jeg måske burde fylde den mellemliggende tid ud med mere og andet end at vente på…. !

16 timers job og et “pistop” i miljøet, det ka vel godt gå som undskyldning for at tabe et par dage..? (blir stadig fuld af forundring over stanken af slagterbutik når jeg træder ind i kødbyen, det li som ik den slags kødbutikker der fylder allermest derinde mere)

Løbe, gøre rent, ordne papirer, der er så meget man ka bruge ventetiden på. Hmm, kan jo også bare lægge ud med et spil Quiz Battle- når jeg at tænke, og frem på skærmen kommer disse kategorier:
Byer
Golf
Det gamle Egypten
Astronomi
Kold krig
Planeterne
Delstatshovedstæder

Hvad skal man vælge som sit første spørgsmål, bum bummelum, det var alligevel heldigt at få så mange kategorier man ik ved en skid om, på én gang..

Update: Huskede jeg at fortælle at jeg har prøvet at vinde- over andre end min stakkels niece, som jeg helt ublu banker sønder og sammen.. ?
Mig: 24250
Cat: 20650

Og kom så bare og sig at det ik er klædeligt at hovere, intet kunne rage mig mindre, jeg nakker hvem som helst- hvis jeg ka.. 😉

4 tanker om "Imens vi venter…"

  1. @Anja: Hent APP’en Quiz Battle og lad os spille, det sjovt og svært og gir ind imellem sådan en som mig anledning til at tænke, om jeg seriøst er lidt dum:(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *