Fredag den lange

Selv om jeg er virkelig træt af at tale om vejret, så kan jeg bare ikke undgå at føle mig snydt, når jeg kigger ud på våd asfalt, en musegrå himmel og sne der fyger (tror jeg det hedder). Jeg er intet blevet lovet, men, en lille vejrgave ville ikke være af vejen..

Tror nu alligevel jeg vil pakke mig godt ind og køre i dyrehaven, gå en lang tur og forhåbentlig ende ved eremitageslottet, der er i det mindste rigtig smukt- uanset vejret.

Man ku jo ta den her med, den kan sagtens tåle en tur til…..

5 tanker om "Fredag den lange"

  1. @Botte: Det var faktisk ik engang mig der havde fundet på den kolde idé, men jeg skulle hverken lokkes eller overtales, der er jo helt særligt dejligt derude :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *