Promises

Hvem ville tro mig hvis jeg sagde……..

Lovede mig selv for snart længe siden, at jeg skulle øve mig i nogle af de ting der trænger til et pift.. Kan uden at blinke sige højt, at jeg kraftederme har travlt! Idag har jeg dog helt alvorligt givet hånd på at jeg ikke mere vil vige eller kigge væk, det slut med at lade blikket gå over, under, ved siden af eller lige igennem, for som qvinden her så rigtigt siger, så “flytter lorten sig nok bare“, og så kan man sgu lige så godt samle den op og kigge den i øjnene…

Det voldsomt angstprovokerende, jeg føler mig følelsesmæssigt blotlagt og fysisk nøgen. Nederen tilstand, men nødvendig for at du udvikler dig- ville en eller anden gammel filosof sikkert ha sagt og nok med rette.

Jeg har øvet mig nogle gange, med vished om min egen sårbarhed og det resultat som der i værste fald kan være deraf. Man kan jo spørge sig selv hvad det værste er som kan ske? For mig er det tabet- måske af noget som aldrig rigtig har været andet eller mere end.. men som trods alt har gjort at jeg følte eller ønskede relationen til.. De få gange jeg alligevel har delt mine tanker, har jeg da også siddet tilbage med en lille frygt for at miste helt, følelsen af at dette menneske nu ved noget meget privat om mig for så at vende mig ryggen hader jeg stadig lidt, men jeg ved også at jeg ikke taber mig selv- helt eller uanset.

Har fanme brugt timer på at få smidt svesken på disken, nu ér det bare slut med alt den hvisken.. Punktum

Man ku jo også lige starte med at slappe lidt af, skrue ned for ambitionerne og øve sig i noget helt andet og mere kødeligt nede på jorden…. Tror sgu jeg griber den tanke- bare som en start!

7 tanker om "Promises"

  1. Det lyder hårdt, søde. En mand ku’ jeg forestille mig. Men så tænk på alle de skønne veninder, du har i dit liv og din dejlige søn, alle sammen nogen, der ikke forsvinder, fordi du blotter dig! Tværtimod vil jeg nærmest sige. Mange kærlige tanker herfra :)

  2. @Anja: Hvor er du sød Anja, lige her handler det nu allermest om at jeg har indgået aftale om et lille eksperiment sammen med en anden. Vi er som udgangspunkt pis goe til at tale og forholde os og vi blander os nok også gerne i alverdens debatter, og så er vi samtidig seriøst bange for at vi “taber” os selv, hvis vi får synliggjort hvor vi er sårbare og virkelig ka rammes. Det sgu lidt fjollet og det gør vi så op med- sammen :)

    Når det så er sagt, så skal ingen være i tvivl om at jeg føler mig ret så priviligeret ved at have så mange nære veninder, i fanme sjældne- hver og en <3

  3. Det lyder som et spændende projekt. Men ja, stikker man næsen frem, kan man også lettere såres, så det er vel en balance, hvor man skal finde sine egne grænser. Jeg har lært på den hårde måde, hvad der kan ske, når man er meget åben og tror på det gode i folk. Det gir nogle rap over næsen, men med tiden er jeg ved at finde min personlige balance – at passe mere på mig selv. Er sikker på, at du også finder din :)

  4. Lyt til Mads & Monopolet lørdag, måske er der et indlæg der kan guide dig 😉

  5. @Anja, jeg er sikker på der kommer mange og også sjove historier på bordet når min makker og jeg trækker dem frem over et glas vin eller to 😉

    @Botte. Mads og Mono er mine mentorer, det ved du da 😉

  6. Ja de er skønne. Og der koster det jo ikke noget at ligge kortene på bordet. Du kan jo sige du hedder Gudrun, så gætter ingen det :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *