4 timer….

….. i kulde, vind, stilhed og lidt sne. Skoven i den gamle dyrehave er stadig lige fantastisk at besøge, tænker sådan hver eneste gang jeg er der, om det er for at løbe med i eremitageløbet, besøge bakken eller som idag, at gå en lang tur.

Målet var ikke på forhånd sat, jeg har dog altid slottet i tankerne, men eftersom jeg ikke er så god til at orientere mig i skoven uden kort, så er jeg flere gange endt alle mulige andre steder end der. Idag kørte vi langs strandvejen og stillede bilen ved en af de røde låger tæt på Fortunen, puttede termoflaske med kaffe i de store lommer og gik i timer og nød stemningen der er derude. Det blev en lang tur, men vi fandt et kort og fandt både slot og tilbage igen. Trods vind og kulde var vi ikke de eneste der brugte denne hellige dag i skoven, andre havde fået samme idé at gå en tur, lige som andre igen var til hest og nogle havde fundet mountainbiken frem til en frisk tur. Vi gør det snart igen, bare fordi vi ik ka lade vær!

3 tanker om "4 timer…."

  1. @Cat: Vi skal gå en tur derude sammen en dag, du vil nyde den tur, præcis som når vi har løbet derude <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *