Gæt en spise

Jeg har en lidt fjollet ide med at mine omgivelser skal smage og gætte alt muligt. De fleste jeg kender er altid med på den, de ved at jeg ikke blander remoulade i saftevandet eller torskerogn i jordbærkagen, jeg laver kun noget jeg selv synes er ok lækkert.

Idag havde en af mine søde kolleger taget noget med som jeg så sku smage. Jeg havde aldrig set sådan noget i kategorien spiseligt før, ej heller mindede den milde smag om noget jeg før havde smagt, men det var sjovt anderledes og smagte på ingen måde grimt.

Måske nogen kender denne spise/snack/et eller andet?

2 tanker om "Gæt en spise"

  1. Ligner enden på en hvid asparges, men tænker det er noget thai-bambus eller lig.

  2. @Botten: Haha, du har ret, aspargen havde jeg ik lige tænkt på, men det måske fordi den ligner en kæp man har savet over og skrællet bakken af. Thaibambus er det dog ikke, den er fra pakistan og hedder noget vi ik ka huske;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *