Sommertid

Meget sejt at skulle op kl.6, når uret så skal sættes en time frem og man så skal op kl.5, og så på en søndag. Som om det ikke var nok, blev jeg da også lidt bekymret for om nu iphone3s pr. automatik huskede at ændre tiden- uden forsinkelse, hvorfor jeg måtte sætte alarmen en time tidligere, altså kl.4 i sommertiden. Omvendt, så det smart at mit stue ur- som aldrig nåede at blive stillet tilbage fra sommertid, igen går rigtigt :)

Det gik rigtig godt for morgenvejret, ingen sne, masser af lys, bil og danselystig morgenradio, nærmede sig det man ku kalde en frisk start….. Men, så var det at Kl. blev 10 formiddag, jeg er nu parat til en ordentlig oldemorslur, ka godt gå hen og blive en lang dag fornemmer jeg….

Tror egentlig ik jeg behøver hverken vin eller øl for at slappe af og nyde selskabet senere, omvendt, når nu det ér forberedt, så det os skidt igen at være snerpet og sige nej tak…. som om det ku ske!

Synes jeg på forhånd vil sige, at hvis nogen bliver ringet op sent denne påskesøndag, så det helt sikkert ikke mig, det er det bare ikke.

4 tanker om "Sommertid"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *