De svære valgs aften..

Torsdag, den dejlige underholdnings aften i tv, største udfordring her er, hvad man nu skal vælge..

Bedstedamerne, Karen og Suzanne er åbenbart sat i skammekrogen idag, istedet banker rockerne direkte ind i prime time, egentlig meget godt klaret, herre meget reklame får de, for nul penge. Og sådan nogle som mig trækker sig jo gerne lidt op over den helt personlige mening om deres ærinde, fordi det er mere interessant hvad faen der foregår i deres forståelse af sfære i denne verden.

På næste kanal har vi Bonderøven, han er nu sød- på den økorigtige måde. Ikke meget lir over ham, men hold nu op han er sød og gammeldags på en rigtig fjong facon.

Og så skal vi jo ikke glemme Bryggedamerne, sjovt nok er der ik rigtig nogle mænd med i det program, ud over en spansk hundehader, værtshusindehaveren og en skønhedsguru her og der. Det ik så skarpt det der foregår på den brygge, med underholdningsværdien ligger seriøst højt, og det heller ik værst på en torsdag.

Kan jo begynde med at slå mig ned i de bløde, putte fødderne i en balje fuld af salt(sådan har jeg lært at man tager fodbad), zappe lidt frem og tilbage og diskutere indslagene med resten af den flaske hvid ungerne gav mig resten med hjem af forleden..

Den smager forøvrigt rigtig ok, har dog glemt at spørge hvordan de kom på at det lige var mig den sku med hjem, ud over at de måske tror, at det er sådan vi cykler rundt her i bydelen- med kurven fuld af slatter. Og det er det jo ik!!

8 tanker om "De svære valgs aften.."

  1. PL, normalt drikker du jo ikke og det ved de. Tror bare de har tænkt… weekenden nærmer sig om 1/2 flaske kan hun godt dele over den lange weekend fra torsdag til søndag :-)

  2. @Cat: 😉

    @Botte: DU har fat i noget Botte, og hvad betyder det at man må smide resten ud, hvis bare man har gjort sig umage i at nå at drikke op!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *