Something to talk about

Love´r Julia Roberts, hun kan noget der får mig til at se hendes film igen og igen, stadig både græder og griner jeg over handlingen deri. På mystisk vis får det mig også til at tænke endnu en tanke, for…..

er der egentlig ikke altid- noget at tale om? Jeg er ihvertfald kommet til at sige, at der vil aldrig være et sidste ord, måske vil jeg få ret og det bliver sådan, men måske tar jeg fejl- og det sidste ord allerede ér sagt… Who knows..

For en sikkerheds skyld, kan man altid vende tilbage, og smide sin tro i andres kloge ord..

“From my mother I learned
Never is too late
That’s its always possible to start out again
You may feel you’ve stopped but you’re just on your way”

So, come on baby, make my day…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *