Kære mennesker

JEG HAR FRIIIIIII IDAG

Tænkte at alle ville være interesseret i den information…..

Og hvordan bruger man så en ekstra slags søndag, når nu vinduespudsning, oprydning i kælderrum, hjulskift og slibning af altangulv ikke er i spil?

Det alligevel svært- når nu alt det spændende ér afvist……..

De har lovet solskin med varme i, så måske skulle jeg bare krybe i årets første korte løbegear, smutte forbi den lokale druepusher på vejen tilbage og gøre kurven klar, til eftermiddagens cykeltur langs vandet?

Så, kære mennesker, skulle nogen køre over for rødt, ind i hinanden eller andet forfærdeligt- fordi i blev blændet, så send blot regningen til mig, jeg ved godt det koster når man sviner verden til med blegfede ben..

4 tanker om "Kære mennesker"

  1. Håber, du får en dejlig dag – du og dine blegfede ben fortjener lidt afslapning, sol og varme! 😉 Har du i øvrigt fri 1. maj? Tænkte om du vil mødes i fælledparken til mere af det samme (forhåbentlig) + en læskende kold øl? :) Jeg er at finde blandt socialdemokraterne, men blåttænkende må gerne hygge med – især hvis det er dig! :) Knus

  2. @Anja: Tror jeg har aftenvagt, men det skal komme an på en prøve, at få den byttet, vil rigtig gerne mødes derinde. I fald det lykkedes så mødes vi til en fredsøl i det røde område 😉 Knus

  3. Det lyder skønt, hvis du kan få byttet vagten og mødes med mig til en fredsøl. Skal vi så også ha’ en fredspibe? 😉 Du gir bare besked, når du ved nærmere :) knus

  4. @Anja: Hvis du vidste hvor dårlig jeg er til piberygning, så ville du ik spørge- for din egen skyld søde Anja, jeg er så tung at bære hjem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *