For my BigSis

Kommer altid til at tænke på min store smukke søster og trække lidt på smilebåndet når jeg hører denne sang. Ikke fordi min søster er specielt sjov, eller sangen dårlig.

Historien bag er, at min Søs har en ny lækker Iphone- et eller andet der er temmelig nyere end min 3S, hun er rigtig glad for den, ringer og sms´er ivrigt og så er det hun har fundet ud af at man også ka høre musik på den…
Hver eneste gang jeg ser hende er det så hun spørger om jeg kender det her nummer, hvilket jeg så gør- nu ihvertfald. Det lidt morsomme kommer, når jeg spørger hende, om hun har fået lagt mere musik ind siden sidst. Hun kigger stadig på mig som om det da var noget mærkeligt noget at spørge om, og svarer “Nej, er den her ik go?

Og hvad skal man da også med mere…. :)

2 tanker om "For my BigSis"

  1. Den danske sprog er en svær en :-)

    “Kommer altid til at tænke på min STORE smukke søster….”

    er ret meget anderledes end:

    “Kommer altid til at tænke på min smukke store-søster…..”

    Er din søster en ordentlig maskine ? Frauen-størrelse ? :-)

  2. @Jan: Hahahaha, du er fantastisk Jan, min søster er jo ikke nogen stor maskine, hun er min storesøster og en herre lækker en af slagsen. Tak for din korrigering, den trængte jeg til:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *