Orker det næsten ikke mer …..

…… at sidde og kigge på lyselilla lys, nærmest alle steder i lokalet. Hvad faen skete der den dag indkøbskurven blev fyldt med dem, jeg spørger bare. Ikke at jeg ikke ka li lyslilla, jeg ka li farver gange hundrede, bare ikke store bloklys i lige præcis lyslilla.

Hvis ik det havde været fordi jeg alligevel blir lidt nærig og synes det er pjattet at hidse sig op over nogle skide lys, ja så havde jeg smidt lortet ud.

Så, nu sidder jeg her, lidt længe oppe, og brænder lys ned i stride strømme, modent…

4 tanker om "Orker det næsten ikke mer ….."

  1. Hey… er I helt brændt ned af alle de lilla lys? Savner ord og tekst :-)
    Mange kærlige hilsner
    Trofast læser

  2. @Linda: Nu du spørger, ka selv blive helt i tvivl, tror sgu det på tide at lyslilla flytter ud af stuen….. og ind rykker skarp grøn. Ik nødvendigvis kønnere, men med meget mere kant- og det ka vi godt li!

  3. Hvor skønt – og dejligt at der kom lidt ord på min yndlingsblog :-) og hey – mine skarpe grønne lyse er næsten helt brændt ned nu – og resterne skal da med udenfor i glas – så vi kan nyde dem de kommende dejlige sommeraftener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *