Jeg har fri- bare du ved det!

Hvor meget nyder du friheden idag?” Sådan skrev min allerdejligste kollega, og hvad svarer man lige til det- når nu holdefrismilet nærmest gør ørerne usynlige?

På en skala fra 1-100 springer jeg rammen, kom det til at lyde. Er du gal hvor går tiden hurtigt, når man har fået (næsten) alt man ku ønske sig på en fridag lige midt i livet. Synes slet ik jeg er færdig med at holde fri, eneste opløftning lige nu er, at jeg kun skal jobbe denne uge og så én uge til, så har jeg fri igen- med fri ovenpå, en hel uge.

Skriver lige et brev til gud imens jeg venter, ønsker mig sol og varme og ……., og jeg ved at han sørger for det hele kommer til at ske- det ved jeg bare!

2 tanker om "Jeg har fri- bare du ved det!"

  1. Jammen det glæder jeg mig da til og nu du er igang med det dersens brev, kunne du så ik’ osse spørge for at det er sommervejr d. 1. juni og månederne efter? :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *