Der arbejdes end ikke med det!

Savner altid mine kyllinger lidt, det ik afhængigt af hvornår jeg sidst har set dem, det bare sådan lidt en konstant følelse. Har jo altid haft det rent af helvedes til når purken eller jeg selv satte os op i en flyvemaskine- uden hinanden, top usmageligtegoistisk har jeg altid tænkt, at hvis lortet skulle vise sig fra sin latterligste side og falde ned, så kan jeg ikke blive tilbage og den grimme, jeg kan ikke efterlade..

Lidt gakkede, når jeg samtidig elsker at de lever og oplever, men sådan er det med sådan en som mig som mor.

Nu har de så igen været afsted i mange dage, og jeg får ondt i glædemaven ved tanken om at kramme på dem igen- snart

Imens jeg venter, booker jeg endnu en af kyllebørnene til en snarlig hyggedag <3

4 tanker om "Der arbejdes end ikke med det!"

  1. Vi skal fanme mere end kramme, du kan vente dig, kan du !!!!
    Hvornår ? Hvornår ? Hvoooooornåååååår ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *