Den store pakke..

Når lørdag aftens tv-film byder på Mama Mia og Notting Hill- for gud ved hvilken gang, blir jeg så glad for at betale mange penge for at kunne se fjernsyn, hver eneste måned!

Er der noget at sige til at jeg blir nakket på, bl.a, filmspørgsmål i quiz battle?

Til gengæld kan man jo sagtens sidde og surfe vigtige ting på nettet uden at tabe handlingen, ex de her, jeg vil helt sikkert gå fra lunt til løb med dem på fødderne…

4 tanker om "Den store pakke.."

 1. HBO Nordic, Pia. Så har du non stop adgang til nogen af de bedste serier, der er lavet, og du kan se dem, når det passer dig :) I øvrigt hammer irriterende at få tæsk af dig i quiz battle. Jeg VIL vinde 😉

 2. Jeg siger bare, NETFLIX, der er så mange feder serier man kan se, lige når man vil.
  Vi har desværre den store pakke, men vi har som boligforening sagt aftalen op og når vi får nye individuelle tv-muligheder, så bliver den store skiftet med den lille!!

 3. @Anja: HBO-Nordic er?
  Kan godt forstå du hader at jeg nakker dig i Quiz, jeg kender så meget følelsen, der er én jeg endnu aldrig har fået andet end “tæsk” af- så irriterende.

  @Botte: Det gør de nemlig- og hurtige 😉

  @Heidi: Jeg har os den der skide store pakke- som jeg ik er sikker på jeg har brug for. Måske man bare en dag sku få en til at kigge alle de pakker etc. igennem som jeg vidst har- unødigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *