Blokeret !

Som sommeren indtraf, med alt den sol og varme jeg hungrer efter nærmest altid, blev jeg ramt af skriveblokering. Ikke at ordene ikke har banket på, de har nærmest stået i kø for at komme ud og give plads til nye tanker, ny optimisme, ny energi. Jeg kunne bare ik, før nu!

Charlotte har inviteret til en skrivegruppe, jeg sagde tak- og ja.

Det betyder at jeg fra idag og 100 dage frem (mindst), sætter mig til tasterne- her eller et af de andre skrivesteder jeg bevæger mig i, lader ordene løbe frit og håber blot de også kommer til at give mening. Glæder mig, trænger til at placere hele lortet et andet sted end midt i mit hoved, der er ik plads til mere- seriøst.

Det er ikke ofte jeg takker for de los i røven som jeg ind imellem tildeles, dette var dog tiltrængt og føles helt godt, det skal hun bare vide, hende Charlotte :)

7 tanker om "Blokeret !"

  1. Som altid dejligt når du deler dine ord, spark, undren og høje grin! Jeg glæder mig til at læse! Kram i bunkevis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *