Imens jeg har været væk…

Ord er ikke det eneste jeg har været blokeret for længe, har nærmest ikke visittet det lokale træningscenter siden sidste år. Ligner mig skidt, er ellers nok det man kan kalde for stabil, gør det ikke længe pr. gang, er ikke hurtig eller særligt god, men stabil, det plejer jeg at kunne leve op til- indtil sidste år.

Er igang igen, har udvidet løb i parken og lange cykelture, med “stram op” i centret. Er du gal jeg har fået noget der minder om ny viden, havde glemt at det gør så ondt efter lang tid uden. Har engang lært, sikkert af min far som altid prøvede at piske sine dovne døtre i sportsgear, at når man har ømme muskler, så skal det trænes væk. Jeg piber derfor ikke, bander som en i helvede, men går derop igen og igen, idag ingen undtagelse. Nogen havde bare glemt at give aftenenes hold besked om at det var aflyst, så der stod man så, og kunne jo lige så godt lege med sin puls, nu man var der. Og nu kommer observationen…

Slog mig ned i en romaskine, med fin udsigt til alle de her maskiner. Ved ik om det var noget med tidspunktet på dagen, men der var nærmest kun fuld af mænd. Ikke at jeg klagede over det, det var helt pænt at sidde der, bortset fra…. Hvad sker der for mænd i nedringet undertrøjer??? Det ser altså mærkeligt ud, mere mærkeligt end pænt, hvad faen skal det nu til for? Som jeg sad der og bankede puls, blev jeg lidt overrasket, for hvad er der sket i mit fravær, mænd med kæmpe træningspatter, nedringet undertrøje og nærmest hårløse? Hvad er der blevet af håndværkerkroppen, sweatshirten og hår på kroppen, er det nu blevet umoderne?

Ved sgu ik rigtigt, men jeg synes nu det der med hår på krop er ret okay på mænd, har aldrig helt forstået når mænd trimmede hår over det hele, men det her med uden hår overhovedet, det altså for smooth til mig.

Tssk, tror bare jeg putter min nyindkøbte notebook i tasken, hvis ordene sku kigge forbi på min vej gennem dagen imorgen.

2 tanker om "Imens jeg har været væk…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *