Lykken er at arbejde!

Ihvertfald kan meget arbejde få en til at føle sig nærmest lykkelig når klokken slår fri og næste stop er dyne og pude og meget lukkede øjne.

Kan sagtens arbejde meget og længe i træk, bortset fra når størstedelen af arbejdstiden fyldes ud af møder, så dør jeg nærmest. Kan godt være jeg er socialtfagligt snakkeuddannet, og at dette giver nogen en ide om at jeg kan snakke alt ihjel. Sådan er virkeligheden bare så meget mere, for mest af alt tror jeg mine kommunikative uddannelser har gjort mig ret god til at sige og spørge ret direkte, og det ér bare hurtigere og sparsommeligt på tid- i sidste ende.

Er træt og lidt usikker på hvad faen jeg har gang i lige nu, ord er ord og denne aften er de for mange.

Til gengæld har jeg lært at holde af lyse rosiner, synes stadig de ser lidt uappetitlige ud, men er de store og lidt bløde, så smager de faktisk rigtig godt !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *