Øver mig i pæn profil!

Tror jeg er blevet filmet, forleden da jeg lå forrest i rækken af biler gennem bydelen, håber seriøst de har taget det i en god vinkel !!

Ærligt, ku godt ha ventet til efter dagens frisørbesøg, mener, vel meget rimeligt at et pic til mange hundrede kan bruges til andet end bevis for et vedhæftet girokort.

Det slet ik fordi jeg er utilfreds med at man skal betale for overtrædelser, jeg er som udgangspunkt fan af lovgivning. Men, det her med at fart er en statisk og meget fast besluttet, det kunne jeg godt tænke mig at vi talte lidt mere om….
Jeg tror på at vi skal køre efter forholdende, hvilket betyder, at hvis der ingen trafik er, så skal farten sættes derudfra, det gir slet ikke mening at køre en helvedes masse km på på en tom motorvej med 110 km i timen, lige som jeg tror det vil give rigtig god mening at få trafikken til at rykke røven i byen, så der ik konstant er propper.

Nå men det ændre li som ik ved konstateringen af at jeg er blevet fotograferet- uden en ærlig chance for at sætte ansigtet i de rigtige folder.
Forventer det værste, men håber det bedste, ligner jeg et lokum, så lover jeg dog, at jeg møder personligt op og betaler regningen til fotografen- iført mit bedste skolelærerindeudtryk …..

3 tanker om "Øver mig i pæn profil!"

  1. Bare rolig – de kan ikke se dit ansigt, der dækkes af hånden der lægger mascara på…..mens du har hovedet helt oppe i spejlet 😉

  2. Kom helskindet forbi to fotovogne i sidste uge :-)

    Og så gi’r jeg dig helt ret vedr. farten. Til morgen lå der en dame i en lille Micra og kørte 70/75 på landevejen mellem Hals og Aalborg. 12-14 biler før mig var ude i overhaling. Hun er efter min mening langt mere farlig end resten af ’slangen’, der kører 90 og følger trafikken.

  3. @Jan: Du SÅ mig… 😉

    @Mette: Præcis det jeg mener. Vi ku godt lære noget af tyskerne, på mange af deres veje er fartgrænseene dynamiske, de ændres ift. trafikken, dét gir god mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *