Målet er sat !

Nåm, måtte jo hellere kravle i det tighte og genoptage løbetræningen, hvis jeg skal gøre mig nogle forhåbninger om at komme levende og hel igennem Lillebælt2014 er det vidst ikke for tidligt at komme igang. Mødtes med en af de lokale fantaster og tog turen gennem parken i godt selskab, se dét var en god idé, vi gør det igen.

Overvejer at målet for gennemførelsen denne gang, ikke bare skal være for mit eget ego, tænker at temaet skal være bryster, de bryster nogle af mine kære har været syge i eller helt mistet, de andres bryster og også lidt for mine egne- som jeg gerne skal erkende, at være pisse hamrende bange for en dag at skulle sige farvel til.
Med dem alle i tankerne, burde jeg kunne bide smerten i mig, lukke røven om hvor svært det er og istedet lægge energien i stængerne og komme afsted..

Ses vi?

2 tanker om "Målet er sat !"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *