Nåeeee

Jeg er jo sådan en der besluttede at sætte mit barn i verden imens jeg nærmest selv var et meget stort barn. Jeg har aldrig fortrudt det, har aldrig følt at jeg er gået glip af noget fordi jeg havde ham, har aldrig savnet noget som jeg ikke kunne få sammen med ham. Jeg har aldrig- aldrig nogensinde mærket en kærlighed større- eller mere sårbar, end min kærlighed til ham. Jeg elskede ham fra første sekund og lovede ham som det første da jeg så ham, at intet ondt i livet må hænde ham, uden det først er kommet forbi mig. Jeg elsker ham stadig lige så højt, elsker ham uanset, for altid og helt ubetinget.

Han er nærmest voksen idag, er stadig på vej mod sine drømmes mål og så god til at passe på det han har kært. Så når jeg midt i det hele modtager en hilsen fra purkens lille rullepølse af en hund, så blir jeg nærmest glad i hjertet.

4 tanker om "Nåeeee"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *