3 liderlige pensionister i en Berlingo!

Det er det jeg siger, man skal altså lede længe efter overraskelser så store, som en mand bag rettet af en berlingo, der er seriøst langt imellem noget så lidt ophidsende.

Klassefesten

Vi ved det alle, jeg er oftest længere tid om det end alle andre, ikke fordi jeg tænker specielt meget over hvorfor- inden, det ender bare sådan, punktum. Fik endelig set filmen og syntes at jeg fik noget ud af de nærmest hundrede kanaler- som jeg aldrig har fået kodet ind, men betaler for… Det var jo fanme sjovt, endelig havde nogen fanget det top latterlige i eksistensen af mærkelige ting.

Nu er det jo ikke sådan, at jeg ikke kan se det praktiske i Berlingoen, det er bare som med cykelhjelmen, voldsomt udfordrende for seksualitetens eksistens.

Har tænkt flere gange, hvem har fundet på at der skal gøres plads til en hel familie stående- i bagagerummet? Og hvorfor helved skal vi prøve at camouflere cykelhjelmen ved at komme en bøllehat ovenpå? Jeg forstår det ik, det gir bare ik mening.

Det gav til gengæld mening, da min gamle chef- en lækker kvinde forøvrigt- sagde, det herre nederen at blive set i skidtet, men er du gal den lever op til det praktiske liv fuld af børn og gammelt hus med have.

Konen har jo ret, det praktisk..!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *