!!

Han fik så lige en sviner med på vejen af den kære Thomas Treo. Jeg kan sagtens genkende noget 80´er tromme, men er naturligvis ikke enig med ham i hans kritik.

Jeg synes egentlig at han har formået at lave en skive fuld af den smerte i livet, vi nok alle bevæger os i ind imellem. Om det er en skilsmisseudgivelse skal jeg ikke kunne sige, har dog hørt ham spille et par af numrene for et par år siden, men sådan noget kan jo også strække sig over tid!

Anmeldelser er nok bare lige så forskellige som smag generelt, vi kan sikkert nikke os enige med nogen allesammen, måske jeg mest rammer ind i Lydtapetets anmelder– denne gang:)

Har Du ikke lyttet til den endnu, vil anbefalingen herfra lyde- Prøv det !

“…og nu skal tiden bare i gang med at gå …”.

Og nu til Kommunalpolitik, men den “behandler” jeg et andet sted..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *