Fortsæt´telser

Hvad sker der lige for den overskrift? Ser ganske forkert ud, men hvorn faen er det lige man bøjer det dersens fortsæt?

et fortsæt
fortsættet
flere fortsæt
alle fortsættene
Og så den svære, fortsættelser???

Nå, men nu står det der- og blir der.

Jeg laver aldrig rigtig de der fortsæt til nytår, jeg er som oftest i en tilstand hvor jeg kommer til at sige og gøre dumme ting- og selv synes det er topsmart, indtil den fårking første januar, der får jeg eddertravlt med at rulle gardinerne for og øve mig på forklaringer som lyder realistiske…

Det hindrer mig dog ikke i at lave nogle “vi lover at gøre” aftaler, senest med en veninde. Sidste vinter fandt vi ud af, at vi var pis dårlige til at flirte, vi kunne det ik og opdagede nærmest heller ik når nogen flirtede med os. Big mistake, aftalen blev derfor, at i år sku være flirteår, og det blev det…
Jeg har øvet mig så meget, at jeg nærmest har kigget alle i øjnene, smilet anerkendende til hvem som helst der så meget som gav antydning af at kigge på mig- og nærmest allesteder. Haha, det har været sjovt, det har givet mange og sjove oplevelser og det har givet anledning til bekendtskaber jeg ikke tidligere havde set for mig som mulige. Så, vellykket eksperiment, og nu var det så tid til at indgå endnu en aftale med selv samme veninde.

Vi var forleden i Tisvilde, på stranden og gå og hygge og drikke varm kaffe og sludre om hvad som helst. Der var vind og store bølger, farligt og indbydende på samme tid- var vi enige om. Og så var det at vi kom til at tale om, at det ku være så grænseoverskridende at springe i havets bølger på en af de ikke sommerlige dage. Det blev altså det vi skulle, helt blanke, løbe ud i bølgerne og lade det kolde vand omsvøbe os.
Om de andre på stranden synes om ideen er vi ubekendte med, forhåbentligt synes de bare det er lidt sjovt og får sig et grin over to meget voksne qvinders lidt sindssyge indslag i livet.

En tanke om "Fortsæt´telser"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *