tiderne skifter…

Sådan er det vidst med det meste, morgenmad blev usexet da brunchen kom til, lige indtil Anden kom til og splittede det billede i stumper og stykker- og vel nok helt berettiget.

Nå men tilbage til det indlægget egentlig skulle handle om…

Var sammen med en af mine mangeårige veninder idag, og som altid bliver det meget klart, at vi er prinsesser af rang- men med et touch af stodder lige inde under overfladen. Vi gider ikke så meget pis, vælger hvilke kampe vi gider kæmpe og lader resten glide af som vand på et skråtag. Vi har revolutioneret sammen i den pædagogiske praksis, vi har grint og grædt og delt alt det midt imellem igennem lange samtaler og masser af skrevne ord.

Idag kom vi, bla, til at tale om dengang hvor kabler var noget man trak hen over gulvet og blot tapede fast til gulvet med gaffa, det var nu nemmere end at skulle vente på man har penge nok til at invitere “kabeltrimmeren” indenfor på kontoret.

Til gengæld har tiden udvidet repertoiret af mænd vi helt ublu kan tillade os at flirte med og blinke til, vi kan idag kigge både op og ned… som hun sagde, det da ik så skidt endda!

Jeg elsker hendes venskab, elsker at vi altid ved vi ér- også i de perioder hvor tiden løber fra os og samværet begrænses. Som med mine andre tætte og uundværlige veninder, så kan hun noget helt særligt, hun ved det godt og sådan skal det forblive- altid.

Tiden går sin gang og lader os om at følge med, det gør vi så- lader tiden gå, og nakker grådigt af de goder vi tildeles undervejs…

5 tanker om "tiderne skifter…"

  1. Han er så sjov og så har han jo fat i noget, hold nu op hvor trækker vi ind imellem tingene op på et niveau hvor det ikke hører hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *